Arrow24.net - Arrow

arrow


» O serialu
» Bohaterowie Arrow
» FanVideo!
» Wywiady
» Galeria Arrow!
» Opening Fanowski
» Administracja strony

arrow 2 sezon


» Zobacz Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Zwiastuny Arrow!
» Opisy odcinków
» 2 sezon Arrow - spoilery!
» Widownia

arrow 1 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

pobierz arrow


» Download ENG:
1 Sezon | 2 Sezon


» Arrow Napisy PL - Pobierz!


Online:
Bohaterowie Arrow
» Oliver Queen
(Stephen Amell)
» John Diggle
(David Ramsey)
» Laurel Lance
(Katie Cassidy)
» Tommy Merlyn
(Colin Donnell)
» Helena Bertinelli
(Jessica de Gouw)
» Quentin Lance
(Paul Blackthorne)
» Moira Queen
(Susanna Thompson)
» Walter Steele
(Colin Salmon)
» Thea Queen
(Willa Holland)
» Yao Fei
(Byron Mann)
» Malcolm Merlyn
(John Barrowman)
» Felicity Smoak
(Emily Bett Rickards)
Aktorzy Arrow: David Ramsey (Diggle)

Imię: David
Nazwisko: Ramsey
Data urodzenia: 17.11.1971
Miejsce urodzenia: USA, Detroit, Michigan
Znak zodiaku: Skorpion
Zawód: Aktor
Kolor oczu: brązowe
Kolor włosów: brunet


Był czwartym z piątki dzieci Jeraldine i Nathaniela Ramsey’ów.
Aktorstwem zainteresował się po wystąpieniu w sztuce kościelnej.


Filmografia:
2012 – Arrow (serial) jako John Diggle
2011-2012 – Zaprzysiężeni (serial) jako major Carter Poole (7 odcinków)
2010-2011 – The Defenders (serial) jako Matt Ward (3 odcinki)
2010 – Outlaw (serial) jako Al Druzinsky (8 odcinków)
2010 – Chirurdzy (serial) jako Jimmy Thompson (1 odcinek)
2008-2009 – Dexter (serial) jako Anton Briggs (17 odcinków)
2009 – Castle (serial) jako Jim Wheeler (1 odcinek)
2009 – Mother and Child jako Joseph
2009 – The Rub jako Cam Stewart
2008 – The Coverup jako Bill Daily
2008 – Rączy Wildfire (serial) jako dr. Noah Gleason (8 odcinków)
2008 – Hollywood Residential (serial) jako Don Merritt (8 odcinków)
2005-2008 – Zaklinacz dusz (serial) jako Will Bennett (4 odcinki)
2007 – Journeyman – podróznik w czasie (serial) jako detektyw Wilson Hargreaves (1 odcinek)
2007 – The Death and Life of Bobby Z jako Wayne
2007 – Zabójcze umysły (serial) jako Wakeland (1 odcinek)
2006 – CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (serial) jako Gerald Crowley (1 odcinek)
2006 – Fatal Contact: Bird Flu in America (film telewziyjny) jako Curtis Ansen
2006 – Prezydencki poker (serial, 2 odcinki)
2006 – Hello Sister, Goodbye Life (film telewizyjny) jako wujek Dennis Klein
2005 – Jane Doe: The Wrong Face (film telewizyjny) jako Mac
2005 – Bathsheba (film krótkometrażowy) jako król David
2005 – All of Us (serial) jako Rusty (6 odcinków)
2005 – Resurrection: The J.R. Richard Story jako J.R. Richard
2005 – Huff (serial) jako Clay (3 odcinki)
2005 – Central Booking jakoTroy Stonebreaker
2004 – Second Time Around (serial) jako Travis Byrd (1 odcinek)
2004 – Hair Show jako Cliff
2004 – Czarodziejki (serial) jako Demon (1 odcinek)
2004 – CSI: Kryminalne zagadki Miami (serial) jako oficer Everhart (1 odcinek)
2004 – Jordan (serial) jako agent Scannell (1 odcinek)
2002-2003 – One on One (serial) jako Jayden (2 odcinki)
2003 – Agenci NCIS (serial) jako agent specjalny Richard Owens (1 odcinek)
2003 – Strong Medicine (serial) jako Jake Cortese (1 odcinek)
2003 – The Flannerys (film telewizyjny)
2002 – Obrońca (serial) jako prawnik Debordsów (1 odcinek)
2002 – Romeo Fire (film telewizyjny)
2002 – For the People (serial, 1 odcinek)
2001 – Mr. Bones jako Vince Lee
2001 – Thieves (serial) jako agent Victor (1 odcinek)
2001 – Girlfriends (serial) jako Randall (1 odcinek)
2000-2001 – For Your Love (serial) jako Brian (4 odcinki)
2000 – Podaj dalej jako Sidney Parker
2000 – Ali: Amerykanski bokser (film telewizyjny) jako Cassius Clay / Muhammad Ali
1999 - Troje do tanga jako Bill
1999 – Mutiny (film telewizyjny) jako Vernon Nettles
1998 – Mama Flora’s Family (film telewzyjny) jako dorosły Booker Palmer
1998 – CHiPs ’99 (film telewizyjny) jako sierżant McFall
1997-1998 – The Good News (serial) jako pastor David Randolph (22 odcinki)
1998 – A Short Wait Between Trains (film krótkometrażowy) jako Jenkins
1997 – Con Air: Lot skazanców jako Londell
1996 – Fatalny romans (film telewizyjny) jako Shep Walker
1996 – A Very Brady Sequel jako ratownik Brent
1996 – Gruby i chudszy jako student
1996 – Gwiezdna eskadra (serial) jako nadzorca (1 odcinek)
1996 – Deutschlandlied (miniserial) jako George
1995 – Murder One (serial) jako Reporter #3 (1 odcinek)
1987 – Scared Stiff jako George Masterson


img834.imageshack.us/img834/5067/aml000818.jpg img694.imageshack.us/img694/5162/davidramseyinside2.jpg


img32.imageshack.us/img32/7532/davidramsey.jpg
Komentarze
#1 | v3456d dnia maj 13 2014 09:12:36
When louboutin compared to insanity workouts That" not north face outlet to mention "Roll With true religion jeans the wine. " His or hogan outlet her up-to-date individual can be "I Aren't able to Really enjoy Anyone Rear, " juicy couture outlet and this needs ralph lauren pas cher to coach outlet have very well within the music chi flat iron charts also. 4. It's oakley sunglasses the perfect ferragamo outlet time with the help of Bucks Lancel So that anyone to create a coach outlet self-sufficient home business together red bottom shoes with generate a mulberry pleasant celine outlet way of life for the purpose of yourself and louboutin outlet your louis vuitton family, louis vuitton the software marc jacobs outlet fundamental that you rolex watches choose to coach outlet end toms outlet up longchamp more comfortable with figures. polo outlet This can hogan outlet be anything a lot of women are longchamp pas cher actually pushed by way of and even prada outlet I'll own up michael kors outlet to early tory burch outlet around my longchamp pas cher online business, THAT I was initially therefore preoccupied with any internet ghd flat iron marketing oakley sunglasses that we prada outlet much too, from coach outlet time louis vuitton bags to time, timberland only christian louboutin outlet took our air max concentrate from the base true religion outlet series. You will discover mcm bags smallish equipment made use of by paintings specialists not to mention fitters; playing true religion outlet with that car cleaning field individuals apply burberry outlet minor grip keep gadgets to examine the ray ban sunglasses sheer number of mils heavy a particular layer
#2 | Amoliky dnia lipiec 07 2014 15:44:16
TASHIAN SHAW, 22, from Birmingham and Tameka Saul, 21, from London, were crowned Mr and Miss Black Beauty UK 2014 at the first staging of the unique pageant at Walthamstow Town Hall, east London, earlier this month. The winners were the crowd and the judges favourite as they beat off a strong line up of cheap longchamp contestants who represented the countries of the Caribbean and Africa. Tashian who is a specialist in the motor trade and car production field, represented St Kitts and Nevis, while Tameka who is currently studying Travel and Hospitality Management at university, represented Guyana. They both won an education scholarship worth £5,000 from Christ College London, modelling replica louis vuitton handbags photo-shoots and many more prizes. The night started with 19 contestants vying for the titles and who were judged by their national costumes, knowledge of their homeland, swim wear and evening wear designs. But as the evening progressed, Tashian and Tameka started to shine from the others and were eventually crowned winners before dior replica bags a packed town hall of High Commissioners, sports and entertainment celebrities and supporters. Pageant Founder Alicia Martina Hixon said the event was created to honour black beauty, raise awareness for longchamp outlet the minority cultural heritage, community significance with a mission to promote educational opportunities and develop leadership among young black men and women in the UK. Since winning the prada replica crowns, Tashian and Tameka have joined together to stage an evening of entertainment and cultural activities on Saturday, May 31 at the Adulis Restaurant, 44-46 Brixton Road, London SW9 to help raise funds for charities in St Kitts and Nevis and Guyana.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się lub zarejestruj, żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
Odliczanie
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

Arrow 3x01

66
Dni 10 Godzin 
49 Minut 25 Sekund


Polska premiera na Universal Channel

Arrow 1 sezon Lektor PL:
Wtorki o 22:00

Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz Arrow!
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Nawigacja
Ankieta
Będziesz oglądać serial Flash z udziałem Barry’ego Allena?

Już nie mogę się doczekać!
Już nie mogę się doczekać!
38% [155 głosów]

Zerkne na pilota.
Zerkne na pilota.
28% [115 głosów]

Wystarcza mi Arrow ;)
Wystarcza mi Arrow ;)
34% [140 głosów]

Ogółem głosów: 410
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 14.12.13

Archiwum ankiet
Sojusznicy
Seriale Online
DC Comics Banner


Fringe.com.pl - Polskie centrum serialu Fringe - Na granicy światów. Zapraszamy!
Spider-Man Online
Katalogi stron
Seriale Online
PHP Fusion v.7 (Easy) / GNU Affero GPL | Kontakt1,108,416 unikalne wizyty