Premiera Arrow
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

Arrow 3x05 The Secret Origin of Felicity Smoak

5
Dni 22 Godzin 
22 Minut 59 Sekund


Polska premiera na Universal Channel

Arrow 1 sezon Lektor PL:
Wtorki o 22:00

Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz Arrow!
Serial Arrow

arrow


» O serialu
» Bohaterowie Arrow
» FanVideo!
» Wywiady
» Galeria Arrow!
» Opening Fanowski
» Administracja strony

arrow 3 sezon


» Arrow 3 sezon Online!
» Fabuła serialu
» Trailery 3 sezonu!
» Opisy odcinków
» 3 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność 3 serii

arrow 2 sezon


» 2 sezon Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Zwiastuny Arrow!
» Opisy odcinków
» 2 sezon Arrow - spoilery!
» Widownia

arrow 1 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

pobierz arrow


» Download ENG:
1 Sezon | 2 Sezon | 3 Sezon


» Arrow Napisy PL - Pobierz!


Online:
Bohaterowie Arrow
» Oliver Queen
(Stephen Amell)
» John Diggle
(David Ramsey)
» Laurel Lance
(Katie Cassidy)
» Tommy Merlyn
(Colin Donnell)
» Helena Bertinelli
(Jessica de Gouw)
» Quentin Lance
(Paul Blackthorne)
» Moira Queen
(Susanna Thompson)
» Walter Steele
(Colin Salmon)
» Thea Queen
(Willa Holland)
» Yao Fei
(Byron Mann)
» Malcolm Merlyn
(John Barrowman)
» Felicity Smoak
(Emily Bett Rickards)
Aktorzy Arrow: David Ramsey (Diggle)

Imię: David
Nazwisko: Ramsey
Data urodzenia: 17.11.1971
Miejsce urodzenia: USA, Detroit, Michigan
Znak zodiaku: Skorpion
Zawód: Aktor
Kolor oczu: brązowe
Kolor włosów: brunet


Był czwartym z piątki dzieci Jeraldine i Nathaniela Ramsey’ów.
Aktorstwem zainteresował się po wystąpieniu w sztuce kościelnej.


Filmografia:
2012 – Arrow (serial) jako John Diggle
2011-2012 – Zaprzysiężeni (serial) jako major Carter Poole (7 odcinków)
2010-2011 – The Defenders (serial) jako Matt Ward (3 odcinki)
2010 – Outlaw (serial) jako Al Druzinsky (8 odcinków)
2010 – Chirurdzy (serial) jako Jimmy Thompson (1 odcinek)
2008-2009 – Dexter (serial) jako Anton Briggs (17 odcinków)
2009 – Castle (serial) jako Jim Wheeler (1 odcinek)
2009 – Mother and Child jako Joseph
2009 – The Rub jako Cam Stewart
2008 – The Coverup jako Bill Daily
2008 – Rączy Wildfire (serial) jako dr. Noah Gleason (8 odcinków)
2008 – Hollywood Residential (serial) jako Don Merritt (8 odcinków)
2005-2008 – Zaklinacz dusz (serial) jako Will Bennett (4 odcinki)
2007 – Journeyman – podróznik w czasie (serial) jako detektyw Wilson Hargreaves (1 odcinek)
2007 – The Death and Life of Bobby Z jako Wayne
2007 – Zabójcze umysły (serial) jako Wakeland (1 odcinek)
2006 – CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (serial) jako Gerald Crowley (1 odcinek)
2006 – Fatal Contact: Bird Flu in America (film telewziyjny) jako Curtis Ansen
2006 – Prezydencki poker (serial, 2 odcinki)
2006 – Hello Sister, Goodbye Life (film telewizyjny) jako wujek Dennis Klein
2005 – Jane Doe: The Wrong Face (film telewizyjny) jako Mac
2005 – Bathsheba (film krótkometrażowy) jako król David
2005 – All of Us (serial) jako Rusty (6 odcinków)
2005 – Resurrection: The J.R. Richard Story jako J.R. Richard
2005 – Huff (serial) jako Clay (3 odcinki)
2005 – Central Booking jakoTroy Stonebreaker
2004 – Second Time Around (serial) jako Travis Byrd (1 odcinek)
2004 – Hair Show jako Cliff
2004 – Czarodziejki (serial) jako Demon (1 odcinek)
2004 – CSI: Kryminalne zagadki Miami (serial) jako oficer Everhart (1 odcinek)
2004 – Jordan (serial) jako agent Scannell (1 odcinek)
2002-2003 – One on One (serial) jako Jayden (2 odcinki)
2003 – Agenci NCIS (serial) jako agent specjalny Richard Owens (1 odcinek)
2003 – Strong Medicine (serial) jako Jake Cortese (1 odcinek)
2003 – The Flannerys (film telewizyjny)
2002 – Obrońca (serial) jako prawnik Debordsów (1 odcinek)
2002 – Romeo Fire (film telewizyjny)
2002 – For the People (serial, 1 odcinek)
2001 – Mr. Bones jako Vince Lee
2001 – Thieves (serial) jako agent Victor (1 odcinek)
2001 – Girlfriends (serial) jako Randall (1 odcinek)
2000-2001 – For Your Love (serial) jako Brian (4 odcinki)
2000 – Podaj dalej jako Sidney Parker
2000 – Ali: Amerykanski bokser (film telewizyjny) jako Cassius Clay / Muhammad Ali
1999 - Troje do tanga jako Bill
1999 – Mutiny (film telewizyjny) jako Vernon Nettles
1998 – Mama Flora’s Family (film telewzyjny) jako dorosły Booker Palmer
1998 – CHiPs ’99 (film telewizyjny) jako sierżant McFall
1997-1998 – The Good News (serial) jako pastor David Randolph (22 odcinki)
1998 – A Short Wait Between Trains (film krótkometrażowy) jako Jenkins
1997 – Con Air: Lot skazanców jako Londell
1996 – Fatalny romans (film telewizyjny) jako Shep Walker
1996 – A Very Brady Sequel jako ratownik Brent
1996 – Gruby i chudszy jako student
1996 – Gwiezdna eskadra (serial) jako nadzorca (1 odcinek)
1996 – Deutschlandlied (miniserial) jako George
1995 – Murder One (serial) jako Reporter #3 (1 odcinek)
1987 – Scared Stiff jako George Masterson


img834.imageshack.us/img834/5067/aml000818.jpg img694.imageshack.us/img694/5162/davidramseyinside2.jpg


img32.imageshack.us/img32/7532/davidramsey.jpg
Komentarze
#1 | Amoliky dnia lipiec 07 2014 15:44:16
TASHIAN SHAW, 22, from Birmingham and Tameka Saul, 21, from London, were crowned Mr and Miss Black Beauty UK 2014 at the first staging of the unique pageant at Walthamstow Town Hall, east London, earlier this month. The winners were the crowd and the judges favourite as they beat off a strong line up of cheap longchamp contestants who represented the countries of the Caribbean and Africa. Tashian who is a specialist in the motor trade and car production field, represented St Kitts and Nevis, while Tameka who is currently studying Travel and Hospitality Management at university, represented Guyana. They both won an education scholarship worth £5,000 from Christ College London, modelling replica louis vuitton handbags photo-shoots and many more prizes. The night started with 19 contestants vying for the titles and who were judged by their national costumes, knowledge of their homeland, swim wear and evening wear designs. But as the evening progressed, Tashian and Tameka started to shine from the others and were eventually crowned winners before dior replica bags a packed town hall of High Commissioners, sports and entertainment celebrities and supporters. Pageant Founder Alicia Martina Hixon said the event was created to honour black beauty, raise awareness for longchamp outlet the minority cultural heritage, community significance with a mission to promote educational opportunities and develop leadership among young black men and women in the UK. Since winning the prada replica crowns, Tashian and Tameka have joined together to stage an evening of entertainment and cultural activities on Saturday, May 31 at the Adulis Restaurant, 44-46 Brixton Road, London SW9 to help raise funds for charities in St Kitts and Nevis and Guyana.
#2 | husan01 dnia wrzesień 26 2014 08:20:44
Additionally, replica omega watches uk craftsman with excellent skills engraved hollowed dial plate with wonderful method, making us see amazing and complicated movement working condition completely. The dial plate arranges three indicators painstakingly, making us be surprised by this replica breitling watches amazing design. Big Bang Black Green watches Series, More Amazing Creative Big Bang Black Blue series and Black Red series achieved great success, so Hublot issured more amazing black green series in 2011. Big Bang Black Green series replica cartier watches uk inheried the conception of Hublot completely, and it just created a kind of reflection version similar to fluorescent by matching dark black and bright green gracefully.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się lub zarejestruj, żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
Premiera The Flash
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

The Flash 1x05 Plastique

11
Dni 22 Godzin 
22 Minut 59 Sekund


Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz The Flash!
Polub The Flash
Serial The Flash

the flash


» O serialu
» Bohaterowie The Flash
» FanVideo!
» Wywiady
» Galeria The Flash!

the flash 1 sezon


» Oglądaj The Flash Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon The Flash - spoilery!
» Oglądalność

pobierz the flash


» Download ENG:
1 Sezon


» The Flash Napisy PL - Pobierz!

Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Nawigacja
Ankieta
Jak oceniasz otwarcie 3 sezonu Arrow?

Świetne wprowadzenie!
Świetne wprowadzenie!
52% [52 głosy]

Działo się, czekam na więcej.
Działo się, czekam na więcej.
43% [43 głosy]

Przysypiałam/em!
Przysypiałam/em!
5% [5 głosów]

Ogółem głosów: 100
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 09.10.14

Archiwum ankiet
Sojusznicy
Seriale Online
DC Comics Banner


Spider-Man Online
Katalogi stron
Seriale Online
PHP Fusion v.7 (Easy) / GNU Affero GPL | Kontakt1,449,269 unikalne wizyty