Premiera Arrow
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

Arrow 4x20 "Genesis"

6
Dni 2 Godzin 
13 Minut 6 Sekund


Universal Channel
1. SEZON LEKTOR:

Pon.-piąt. o 19:00

Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz Arrow!
Serial Arrow

arrow


» O serialu
» Bohaterowie Arrow
» FanVideo!
» Wywiady/artykuły
» Galeria Arrow!
» Opening Fanowski
» Administracja strony
» Pozaserialowo

arrow 4 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 4 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

arrow 3 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 3 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

arrow 2 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trajlery promujące!
» Opisy odcinków
» 2 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

arrow 1 sezon


» Oglądaj Arrow Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon Arrow - spoilery!
» Oglądalność

pobierz arrow


» Download ENG:
1 Sezon | 2 Sezon
3 Sezon | 4 Sezon


» Arrow Napisy PL - Pobierz!

Ankieta
Którą ekipę lubisz bardziej?

Drużyna Green Arrow
Drużyna Green Arrow
56% [193 głosy]

Drużyna Flasha
Drużyna Flasha
38% [130 głosów]

Drużyna Ripa Huntera
Drużyna Ripa Huntera
6% [20 głosów]

Ogółem głosów: 343
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 07.02.16

Archiwum ankiet
Aktorzy Arrow: David Ramsey (Diggle)

Imię: David
Nazwisko: Ramsey
Data urodzenia: 17.11.1971
Miejsce urodzenia: USA, Detroit, Michigan
Znak zodiaku: Skorpion
Zawód: Aktor
Kolor oczu: brązowe
Kolor włosów: brunet


Był czwartym z piątki dzieci Jeraldine i Nathaniela Ramsey’ów.
Aktorstwem zainteresował się po wystąpieniu w sztuce kościelnej.


Filmografia:
2012 – Arrow (serial) jako John Diggle
2011-2012 – Zaprzysiężeni (serial) jako major Carter Poole (7 odcinków)
2010-2011 – The Defenders (serial) jako Matt Ward (3 odcinki)
2010 – Outlaw (serial) jako Al Druzinsky (8 odcinków)
2010 – Chirurdzy (serial) jako Jimmy Thompson (1 odcinek)
2008-2009 – Dexter (serial) jako Anton Briggs (17 odcinków)
2009 – Castle (serial) jako Jim Wheeler (1 odcinek)
2009 – Mother and Child jako Joseph
2009 – The Rub jako Cam Stewart
2008 – The Coverup jako Bill Daily
2008 – Rączy Wildfire (serial) jako dr. Noah Gleason (8 odcinków)
2008 – Hollywood Residential (serial) jako Don Merritt (8 odcinków)
2005-2008 – Zaklinacz dusz (serial) jako Will Bennett (4 odcinki)
2007 – Journeyman – podróznik w czasie (serial) jako detektyw Wilson Hargreaves (1 odcinek)
2007 – The Death and Life of Bobby Z jako Wayne
2007 – Zabójcze umysły (serial) jako Wakeland (1 odcinek)
2006 – CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (serial) jako Gerald Crowley (1 odcinek)
2006 – Fatal Contact: Bird Flu in America (film telewziyjny) jako Curtis Ansen
2006 – Prezydencki poker (serial, 2 odcinki)
2006 – Hello Sister, Goodbye Life (film telewizyjny) jako wujek Dennis Klein
2005 – Jane Doe: The Wrong Face (film telewizyjny) jako Mac
2005 – Bathsheba (film krótkometrażowy) jako król David
2005 – All of Us (serial) jako Rusty (6 odcinków)
2005 – Resurrection: The J.R. Richard Story jako J.R. Richard
2005 – Huff (serial) jako Clay (3 odcinki)
2005 – Central Booking jakoTroy Stonebreaker
2004 – Second Time Around (serial) jako Travis Byrd (1 odcinek)
2004 – Hair Show jako Cliff
2004 – Czarodziejki (serial) jako Demon (1 odcinek)
2004 – CSI: Kryminalne zagadki Miami (serial) jako oficer Everhart (1 odcinek)
2004 – Jordan (serial) jako agent Scannell (1 odcinek)
2002-2003 – One on One (serial) jako Jayden (2 odcinki)
2003 – Agenci NCIS (serial) jako agent specjalny Richard Owens (1 odcinek)
2003 – Strong Medicine (serial) jako Jake Cortese (1 odcinek)
2003 – The Flannerys (film telewizyjny)
2002 – Obrońca (serial) jako prawnik Debordsów (1 odcinek)
2002 – Romeo Fire (film telewizyjny)
2002 – For the People (serial, 1 odcinek)
2001 – Mr. Bones jako Vince Lee
2001 – Thieves (serial) jako agent Victor (1 odcinek)
2001 – Girlfriends (serial) jako Randall (1 odcinek)
2000-2001 – For Your Love (serial) jako Brian (4 odcinki)
2000 – Podaj dalej jako Sidney Parker
2000 – Ali: Amerykanski bokser (film telewizyjny) jako Cassius Clay / Muhammad Ali
1999 - Troje do tanga jako Bill
1999 – Mutiny (film telewizyjny) jako Vernon Nettles
1998 – Mama Flora’s Family (film telewzyjny) jako dorosły Booker Palmer
1998 – CHiPs ’99 (film telewizyjny) jako sierżant McFall
1997-1998 – The Good News (serial) jako pastor David Randolph (22 odcinki)
1998 – A Short Wait Between Trains (film krótkometrażowy) jako Jenkins
1997 – Con Air: Lot skazanców jako Londell
1996 – Fatalny romans (film telewizyjny) jako Shep Walker
1996 – A Very Brady Sequel jako ratownik Brent
1996 – Gruby i chudszy jako student
1996 – Gwiezdna eskadra (serial) jako nadzorca (1 odcinek)
1996 – Deutschlandlied (miniserial) jako George
1995 – Murder One (serial) jako Reporter #3 (1 odcinek)
1987 – Scared Stiff jako George Masterson


img834.imageshack.us/img834/5067/aml000818.jpg img694.imageshack.us/img694/5162/davidramseyinside2.jpg


img32.imageshack.us/img32/7532/davidramsey.jpg
Komentarze
Brak komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się lub zarejestruj, żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
Premiera The Flash
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

The Flash 2x20 "Rupture"

5
Dni 2 Godzin 
13 Minut 6 Sekund


Polska premiera na AXN
2. SEZON LEKTOR:

Poniedziałki o 21:00
(dwa odcinki)

Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz The Flash!
Premiera LoT
Światowa premiera w amerykańskiej telewizji

Legends 1x13 "Leviathan"

0
Dni 2 Godzin 
13 Minut 6 Sekund


Przegapiłaś/eś odcinek?
Pobierz LoT!
Serial The Flash

the flash


» O serialu
» Bohaterowie The Flash
» FanVideo!
» Wywiady/artykuły
» Galeria The Flash!
» Pozaserialowo

the flash 2 sezon


» Oglądaj The Flash Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 2 sezon The Flash - spoilery!
» Oglądalność

the flash 1 sezon


» Oglądaj The Flash Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon The Flash - spoilery!
» Oglądalność

pobierz the flash


» Download ENG:
1 Sezon | 2 Sezon


» The Flash Napisy PL - Pobierz!

Serial DC's LoT

legends of tomorrow


» O serialu
» Bohaterowie LoT
» Wywiady/artykuły
» Galeria LoT!
» Pozaserialowo

sezon-1-LoT

» Oglądaj LoT Online!
» Fabuła serialu
» Trailery promujące!
» Opisy odcinków
» 1 sezon LoT - spoilery!
» Oglądalność


» Download ENG:
1 Sezon | 2 Sezon


» LoT Napisy PL - Pobierz!

Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Nawigacja
PHP Fusion v.7 (Easy) / GNU Affero GPL | Kontakt3,991,847 unikalne wizyty